Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2010 00:07 - Модерни зарази
Автор: otherside Категория: Други   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
0



Модерни зарази

People talk
about the horrors of war, but what weapon has man invented that even
approaches in cruelty some of the commoner diseases?
(Orwell,J. How the poor die)

„Хората говорят за ужасите на войната, но какво оръжие е измислил човек, което би могло да се мери по жестокост с най-обикновена болест?”

 

Вдишай, издишай...всеки ден, всяка секунда, всеки миг. Тежък, непонусимо смрадлив, заразно мръсен въздух, сред който плават, блъскайки се едни в други, безбройни вариации на съвременни вируси, които бавно и безмилостно проникват и прецизно се нагаждат към съвкупността от неопределени субстанции, изпълващи твоето тяло.

Изглежда, че при болестите също съществуват ‘модни тенденции’, това разкритие направи изтъкнат лекар-моден консултант на болницата „Избери си сам”. Този сезон, актуални ще бъдат сърдечните заболявания, СПИНЪТ и ракът, като ще имате избор между („рак на гърдата”, „рак на белия дроб”, „Рак на дебелото черво”, а все по-често търсен напоследък е „ракът на шийката на матката”). Дамата може да блесне с една от безбройните вариации на генекологични болести, които известните клинични ателиета предлагат, окъпана в брилянтите на анорексията, с подходящ вечерен грим в цветовата гама на безсънието и депресията, достатъчно силен, за да подхожда на нещастието. Като последен хит, списание “Beauty”, класира масовата хипноза и слепота, след отчет, направен от най-изтъкнатите модно-лечебни кабинети. Очаква се вълна от заблуда, която ще залее световния моден пазар и ще всее ужас в банковите сметки и свободното време на дизайнерите. Те ще трябва да се справят с наплива от болно население, чиято цифра се увеличава тревожно. Като на война заразените ще се бият за капка парфюм „Внимание”, който ще увеличи цената си, поради масовото искане и, както сочи прогнозата, ще бъде достъпен само за класата на „богатите слепи самотници”. Питате се, а останалата част от ‘заблудените’ болни? За тях лекарите-модни консултанти са измислили мощното лекарство „copy-paste”, подходящо за всички видове зарази, без ограничение във възрастта.




Тагове:   модерни,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otherside
Категория: Новини
Прочетен: 13987
Постинги: 2
Коментари: 4
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930